Herregårdstur: Roskilde - Selsø

Stig ombord på Hjortholm og tag med på en helt særlig tematur til Herregårdslandskabet omkring Selsø – den nordlige del af Nationalpark Skjoldungernes Land

Vælg billetter


 

Turen starter i Roskilde Havn, hvor båden sejler gennem den enestående natur i Roskilde Fjord. Ved ankomst i Møllekrogen vil gode folk fra Skibby Aktive tage imod jer med NaturEkspressen og køre jer en tur forbi Selsø Sø op til Selsø Slot.

På Selsø Slot vil en omviser fortælle om stedets historie og følge jer rundt i den eventyrlige barokherregård fra 1576. Hør om menneskene, der boede på Selsø, om bygningen og de fantastiske barokke bemalinger og empire-rummenes tapeter, og om livet på en herregård i 1700- og 1800-tallet.

 Turen går her efter tilbage enten til fods langs en smuk trampesti i herregårdslandskabet eller ved afhentning med NaturExpressen. I Møllekrogen er det både muligt at komme op i et fugletårn med udsigt over søen, hvor et stort antal af fugle har hjemme – eller tage en dukkert fra badebroen og svømme med fjordens fisk.

Hjortholm bringer herefter alle sikkert hjem igen til Roskilde Havn.

Rederiet Stromma står bag sejladsen med Hjortholm i et tæt samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land – og med stærk indsats fra lokale kræfter i Skibby Aktive og på Herregårdsmuseet Selsø Slot.

 

Ruten: Roskilde - Møllekrogen (Køretur og omvisning på Selsø Slot) Møllekrogen - Roskilde. Varighed i alt: 4,5 timer. 

Afgang kl. 13.00, ankomst Møllekrogen 14.00. Retur til Roskilde kl. 16.30. Turen er slut kl. 17.30. 

Voksenbillet: 249 kr. 

Børnebillet (u. 12 år): 125 kr. 

Børn under 2 år: gratis. 

Venue


Hjortholm / Strömma Roskilde Havn, Vikingeskibsmuseets mole Vindeboder 12
4000 Roskilde, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google